Nok et tilbakeblikk – til 18. mai. I anledning Jubilanten. Som – i hvertfall på bilder framstår som en lettbent førtiåring. Til tross for at han i oktober 2007 feiret halvannen gang så mange år. Utrolig! Ser fram til kommende vinterturer… smil

Men fint hadde vi det, på Hollenderan, med base i klatrehytta. En strålende fredag midt i sjitveret, mens arbeiderklassen i byen sleit seg gjennom jobbetimene og ettervirkningene av en kald og forblåst nasjonaldag. Solvarme snøflanker og klippe – og verdens utsikt. Bedre går det knappast an å ha det… på tur.

Noen lekre bilder av fjellriket ble det også. De fleste ligger godt lagret på harddisken, men et par studier av vestegga på Blåmann ble det plass til… Skikkelig drops av en tur for dem med sans for luftige egger.

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image